Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) The Prides and Prejudices of a Healthy Lifestyle

Een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van design onderzoek om een gezond beweeg-, en eetpatroon te ondersteunen

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Pride and Prejudice logo

De onderzoekers van het 4TU Pride and Prejudice consortium demonstreren de nieuwste projecten op gebied van leefstijl verbetering, zoals smart-technologie voor het meten en beïnvloeden van beweeg-, en eetgedrag en het ontwerpen van nieuwe strategieën om gezond gedrag aan te leren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens dit evenement zullen de onderzoekers van de 4 technische universiteiten de ontwikkelingen op het gebied van leefstijl en gezondheidsinterventies delen en bespreken. Op donderdagmiddag (21-10) lanceren we een nieuwe film met daarin onze design-, en onderzoeksactiviteiten van de afgelopen 3 jaar. Hierna volgt een panel discussie over het onderwerp 'Designing out Inequalities" met verschillende experts op het gebied van design, onderzoek en technologie. We sluiten de dag af met een gezellige borrel. Op dag twee, vrijdag, beginnen we met een Science Slam waarbij studenten van de 4 universiteiten hun werk presenteren. Hierna organiseren we een hybride workshop waarbij we aan de slag gaan met het onderwerp Self-Experimentation for Behavior Change.

Kom langs in Eindhoven (Plug-in-City) of doe/luister mee via de livestream

Programma

Donderdag 21-10
12:00 - 13:00 - Opening en premiere van de Pride and Prejudice film
13:00 - 15:00 - Panel discussie - Designing out Inequality
15:00 - 17:00 - Borrel

Friday 22-10
12:00 - 13:00 - Science Slam
13:00 - 16:00 - Workshop Self-Experimentation

Play video

Pride and Prejudice work areas

Program of two-day event