Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

I Hear What You're Seeing

Driving Dutch Design: I Hear What You're Seeing

Een expositie van 17 ontwerpstudio’s die met hun eigen blik naar de wereld luisteren.
Gluur en tuur door de grijze gebieden naar een wereld van vragen, verwondering en schoonheid. Ontdek de blikvelden voorbij het eerste zicht.

I hear what you're seeing

Iedere ontwerper van het Driving Dutch Design collectief bouwt zijn of haar praktijk rondom het eigen perspectief op het leven. In deze expositie krijg je de kans om door de ogen van de ontwerper te kijken en te gluren achter de schermen van hun gedachten. Stap een wereld binnen waarin het stellen van vragen cruciaal is, en waartoe het weten hoe je omgaat met verandering de sleutel is.

De expositie ‘I hear what you’re seeing’ onderzoekt het design proces door verschillende benaderingen en experimenten uit te lichten. De ontwerpers delen hun gedachten, onzekerheden en bevindingen met de bezoekers van de Dutch Design Week. In een dynamische ruimte onderzoeken ze de frictie tussen het belang van (in)transparantie binnen hun manier van werken. Tot welke hoogte moeten ontwerpers hun methoden onthullen, om zo te kunnen verbinden met de maatschappij? De opzet van deze expositie vormt een uitnodiging voor bezoekers om in gesprek te gaan, gedachten te delen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Bovendien toont het de relevantie van design in het bieden van inzicht in hoe we produceren, consumeren en systemen vormgeven in onze samenleving.

Over Driving Dutch Design

Driving Dutch Design is een professionaliserings- en netwerkprogramma geïnitieerd door ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF). Het programma helpt ontwerpers op weg in het opzetten van hun creatieve onderneming. Als onderdeel van een ecosysteem van andere ontwerpers worden de Drivers uitgedaagd om tot de kern te komen van zowel hun artistieke praktijk als hun onderneming.
Partners

Startpunt

Downtown area, Vestdijk 47
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan