Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

RISE Design Competence Centre - Networking Event

Dit is een evenement om partners te verzamelen binnen de New European Bauhaus beweging en the EIT KIC voor culturele en creative industrie.

Ambra Trotto

RISE (Research Institutes of Sweden), de Technische Universiteit Eindhoven en andere excellente partners hebben een Europees Competence en Excellence Centrum gelanceerd om op een ontwerp manier sociale uitdagingen aan te gaan en huidige manieren van doen te transformeren tot duurzame.

Design Competence and Excellence Centre for Inclusive Innovation and Sustainable Transformation - Ne

RISE (Research Institutes of Sweden), de Technische Universiteit Eindhoven en andere excellente partners in het beroepsveld hebben een Europees Competence en Excellence Centrum gelanceerd om op een ontwerp manier sociale uitdagingen aan te gaan en huidige manieren van doen te transformeren tot duurzame.

Het Design Centrum is gelanceerd binnen het raamwerk van de New European Bauhaus, en wordt gesteund door partners zoals o.a. UmeĂĄ Institute of Design, Institute of Advanced Achitecture Catalonia, the Norwegian Bioregion Institute, SVID, Svensk Form en een sterk ecosysteem van designers, architecten en creativelingen in verschillende beroepsvelden.

Dit DDW evenement is een netwerk evenement dat 2 internationale conferenties “Cities, Design and Innovation” opvolgt die eerder gehouden zijn in Zweden met als doel het verzamelen van internationale partners die actief zijn binnen de New European Bauhaus beweging en zo een succesvol design ecosysteem te bouwen.

Play video

Over RISE Research Institutes of Sweden and TU/e

RISE Research Institutes of Sweden is het nationale polytechnische onderzoeksinstituut eigendom van de Zweedse staat.

Department of Industrial Design, Technische Universiteit Eindhoven.
Partners
Station area, Technische Universiteit Eindhoven, Groene Loper 3
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig