Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Only Good News

Collectible design gemaakt om lang mee te gaan, nieuwe en duurzame materialen, innovatie toegepast op design: een mooie toekomst!

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Irene Purasachit — © Flower Matter

Ontdek de schoonheid van materialen en producten in het post-pandemische tijdperk aan de hand van het werk van internationale opkomende ontwerpers. Only Good News wil positief design vieren en de afgelopen periode overwinnen door ontwerp items uit te lichten die bij bijdragen aan een betere toekomst

Only Good News

Bij Pennings Foundation, waar de Nederlandse reis van Isola begon, ontdek je de schoonheid van materialen en producten uit het postpandemische tijdperk.

Only Good News is een viering van positief design, waarmee de moeilijkheden van het afgelopen jaar overwonnen zijn, door design voor een betere toekomst onder de aandacht te brengen. Vanuit meerdere gezichtspunten.

Kom en laat je inspireren, onderverdeeld per categorie : van nieuwe materialen tot duurzaam ontwerp, via innovatieve ontwerpen, tot verzamelobjecten en installaties, die uitnodigen om naar de zilveren rand van dingen te kijken.