Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) wounds

Onderzoek van het individu en zijn levensfasen, evenals de veranderingen in de gemeenschap en het establishment waarin we leven.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
CONCUSION PERFORMANCE | WHITE CLAY / METAL

| über wunden | richt zich op het individu, hun levenscyclus en interne crisissen die moeten worden overwonnen. Je komt deze crisissen in verschillende vormen in de loop van een cyclus tegen als verschijnselen en dit manifesteert zich psychisch en fysiek in je eigen identiteit.

De esthetiek van wonden.

Objecten die het aspect van de conceptie van procesachtige ruimtes in een artistiek onderzoek behandelen. Het concept thematiseert het proces van het genereren van wonden, evenals het overwinnen van crisissen en het ontstaan ​​van een nieuwe esthetiek en identiteit van de objecten. De wonden manifesteren zich als een nieuwe schoonheid in het object.

De mens vormt het middelpunt van al het werk. De objecten belichamen het onderzoek van het individu en zijn cyclische bestaan ​​in zijn binnen- en buitenwereld. In zijn bestaan ​​wordt hij blootgesteld aan constante fenomenen van het leven, evenals aan crisissen en hindernissen in zijn identiteit. Deze crisis moet veerkrachtig worden overwonnen. In artistiek onderzoek wordt op objectachtige wijze gevisualiseerd hoe wonden symbolisch ontstaan ​​en blijven in objecten om zo een sensibilisering te creëren tussen mens, ruimte en objecten.

KREATURES | SCULPTURE SKIN CLOSE-UP — © Photo: Judith Caspers

KREATURE | SCULPTURE — © Photo: Judith Caspers