Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) PLANTZAAM

Spreek je innerlijke oermens aan en voel je beter in een groene en meer natuurlijke werkomgeving.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Hybride en multifunctionele plantproducten — © PLANTZAAM - Patricia Vernooij

Plantzaam gelooft in de kracht Biophilic Design. Voel je weer verbonden met de natuur via onze ontwerpen. Kom even relaxen in onze jungleroom. Verbaas je over de slimme hybride plantenbakken. Pauzeer tussen de ritselende bladeren in de oase en staar naar onze natuurprints. Groen geluk!

Het geheim van Biophilic Design

Biophilic Design is een ontwerpvisie die de band tussen mens en de natuur wil versterken door meer natuurlijke elementen en materialen binnen toe te passen. Het houdt ook rekening met onze instincten; door te zorgen voor beschutting, uitzicht, overzicht én speelse elementen. Hierdoor voelen wij ons meer op ons gemak, zijn we gezonder en gelukkiger.

Plantzaam = samenspel

Plantzaam is een nieuwe samenwerking die gelooft in de geheime kracht van Biophilic Design. De samenwerking bestaat uit 'De Klerk Interieurbeplanting', interieur ontwerpstudio's 'INinterieurs' & KAVA Design en producent 'Grønn'. Samen vormen zij het nieuwe designlabel 'Plantzaam'.

Plantzaam biedt mooie en slimme oplossingen om meer groen toe te passen in de werkomgeving. Voor groen werkgeluk!

Oase

Plantzaam heeft als doel om voor meer groen werkgeluk te zorgen. Met onze (interieur)ontwerpen kan elke werkomgeving worden omgetoverd tot een oase! Ontdek een aantal voorbeelden en nieuwe producten tijdens de expositie Plantzaam tijdens de DDW 2021.

Van onze modulaire en hybride plantenbakken tot een heuze oase waar je heerlijk tot jezelf kunt komen. Beleef zelf de kracht van Biophilic Design.

De expositie vindt plaats bij Happy Bodies in Blok 59. Speciaal voor de DDW kun je hier sporten en gezond bewegen tussen de planten. De kantoormeubels zijn van Bejot en Mikomax.

Plantzaam aanbod: vergroen jullie werkplek — © Plantzaam - Patricia Vernooij

Groendivider — © Grønn

Planten voor een raamfolie met plantenprint — © INinterieurs - locatie Videolab

Zithoekje bij een waterbak tussen de planten