Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Atelier Mats

Dit project was onderdeel van DDW 2021
The artisan's home office

Het is tijd om samen te komen en design kan ons daarbij helpen.
Atelier Mats presenteert nieuwe projecten van het afgelopen jaar en transformeert hun studio in een experimentele speeltuin voor onszelf en alle mensen waarmee we samenwerken.

Atelier Mats

'De Parels van Eindhoven' gemaakt voor Stichting Eindhoven in Beeld is een interactieve kaart om het rijke archief van EiB toegankelijk te maken voor een groter en jonger publiek. Door de parels kun je het erfgoed van ons dagelijks leven in de stad ontdekken en je eigen verhaal delen.

Binnen het Print & Play-project hebben we een werk gemaakt dat mensen kunnen maken met hun CMYK-thuisprinter. De printer als ambachtelijk gereedschap en de inkt als materiaal resulterend in tal van grafische kunstwerken op A4-formaat.

Tijdens DDW wordt het vierde nummer van Blank Space Magazine gelanceerd. Onder de titel 'Radical Present' brengt issue #4 10 ontwerpstudio's in beeld die in deze huidige tijd hun deel van de wereld beter maken.

Verder presenteren we ons visueel onderzoek van het Wave-project, waarin we hebben geobserveerd en gewerkt met twee personen met meervoudig verstandelijke beperkingen die vast kwamen te zitten in het zorgstelsel.

Parels van Eindhoven

Blank Space Magazine — © Maarten Coolen