Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

What's in store for the future?

Ground-breaking conversations, taboo breaking experience

Taboo breaking experiences — © Buro Zorro

Wat heeft de toekomst voor jou in petto? Je ontdekt het in de Taboe-experience van What’s in store for the future. Bespreek, bekritiseer en beleef. Welke toekomst kies jij?

What's in store for the future?

What’s in store for the future is ontstaan door onderzoek naar de toekomst van geloof, hoop en liefde. De meest basale en intieme, menselijke en zingevende onderwerpen. Het zijn thema’s die het dichts bij de mens liggen, die relevant zijn, maar ook moeilijk zijn om over te praten. Het zijn juist deze thema’s waarin we verbinding vinden met elkaar. Wat brengt de toekomst van de liefde, hoe vinden we elkaar in een hyperindividuele samenleving en wat brengt ons genot als we de meeste genotsmiddelen van ons leefstijllijstje hebben geschrapt? De store is een zoektocht naar nieuwe antwoorden die passen bij de nieuwe tijd.

Over Buro Zorro

What’s in store for the future is onderdeel van Buro Zorro, het buro voor de toekomst. Onze onderzoekers speuren naar innovaties en trends en achterhalen onze veranderlijke behoeften. Zij ontwerpen nieuwe en speculatieve producten voor de toekomst, die jij vandaag al kunt kopen. Jeanneke Scholtens is eigenaar en oprichter, toekomstverkenner en trendonderzoeker. Kim Timmer is trendhunter en marketingstrateeg bij Buro Zorro. Next gen is onze vaste groep jonge toekomstdenkers.

Lust Bomb — © Buro Zorro

Cry Cream — © Buro Zorro

Longevity Kit

Centre area, Hutspot Eindhoven, Nieuwe Emmasingel 44-46 , Map No. C4
Map wordt geladen...
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan