Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) VDMA

Join the Stage

Dit project was onderdeel van DDW 2021
programma VDMAxDDW — © proloog / being

VDMA presenteert een stukje radicale stadstransformatie in het hart van Eindhoven. Het pop-up bos op het binnenterrein geeft een doorkijkje naar de toekomst in een gecureerd decor waar natuur en design elkaar omarmen. Met werk van o.a Jelle Mastenbroek, Bart Esyink Smeets en Atelier van Asseldonk.

Join the Stage

Join the stage: deze drie simpele woorden omschrijven de visie achter VDMA’s radicale transformatie. Tot een plek die voor iedereen toegankelijk is: die uitnodigt, faciliteert en inspireert. Die je doet verwonderen en tot leven laat komen. Door verbindingen te maken, tussen natuur en mens, mens en mens en bedrijf en mens - resulterend in een vruchtbare bodem voor innovatie.

Growing the future / Full Grown x STUDIO DO-MAKE

In samenwerking met STUDIO DO-MAKE van Design Academy Eindhoven, werken Alice & Gavin Munro op het kruispunt van natuur, kunst, wetenschap, tuinbouw, ambacht en design.

Ze gebruiken oude technieken en het wonder van fotosynthese, zetten schadelijke fabricage om in bio-factuur en integreren het artistieke en romantische met het wetenschappelijke, om op deze wijze onze productie van alledaagse voorwerpen te herdefiniëren.

Play video
Full Grown x STUDIO DO-MAKE. — © Full Grown