Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

D-Learning

Always something new to learn

D-learning product UNBLOK

D-learning is ons geheime recept voor design-based onderwijs; leren door het trotseren van ingewikkelde uitdagingen, samen oplossingen bouwen en erop uit gaan. Wij ontwerpen en ontwikkelen tools om deze rijke vorm van onderwijs goed te doen.

E-learning? D-learning!

"E-learning! E-learning! E-learning!" Toen de pandemie toesloeg, was dit de reflex van de meeste scholen en onderwijzers. Maar is achter een Chromebook zitten de enige manier om buiten school te leren? Wij denken van niet.

D-learning is ons geheime recept voor design-based onderwijs; leren door het trotseren van ingewikkelde uitdagingen, samen oplossingen bouwen en erop uit gaan. Wij ontwerpen en ontwikkelen tools om rijke leerervaringen te creëeren.

Tijdens DDW21 willen we je laten ervaren hoe effectief en leuk design thinking in leerprocessen kan zijn.

Play video
Play video

Over Studio Tast

Eén ding is zeker, er is altijd iets nieuws om te leren. De complexe uitdagingen van vandaag de dag zijn kansen die we niet eerder gezien of aangepakt hebben. Een nieuw perspectief op onze manier van leren en werken is dan ook van essentieel belang. Daarom ontwerpen wij vernieuwende oplossingen om gemotiveerd mee te leren & groeien en daarmee positieve verandering te stimuleren.

D-learning product Groow

Canal area, Foundation We Are, Kanaaldijk-Zuid 1.03 , Map No. F5
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig
Visitor mode