Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Envisions Invites

Upcoming Talents

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Envisions Invites

Envisions opent de deuren van hun studioruimte voor een groep opkomende talenten die hun levendige werken zullen presenteren.

Envisions Invites

15 opkomende ontwerpers worden uitgenodigd om de thuisbasis van Envisions over te nemen. Deze tentoonstelling verbindt Envisions-minded talenten met het publiek en de industrie.

In lijn met Envisions’ filosofie verenigt deze groepsexpositie creatievelingen vanuit allerlei disciplines. Het resultaat is een tentoonstelling waarin je geïntrigeerd, verbaasd en geïnspireerd wordt door de energie die vrijkomt wanneer aanstormende talenten samen een podium krijgen.


De ontwerpers zijn in de afgelopen 4 jaar afgestudeerd van verschillende design opleidingen en vertegenwoordigen een nieuwe generatie. Onder hen Juliette Berthonneau, die haar tijd investeerde in een diepgaand breionderzoek waarbij textiel niet langer wordt gelimiteerd tot plat materiaal. Evenals Ruben Hoogvliet die met zijn Gravity Collection nieuwe ideeën over het keramische ambacht ontdekt en Paul Coenen die experimenteert met de spanning van roestvrij staal.

Envisions nodigde twee van de opkomende talenten, Pien Post en Maya Leroy, uit om de tentoonstelling voor deze editie van 'Envisions Invites' samen te stellen en te ontwerpen.