Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma

Archiprix 2021

De beste Nederlandse afstudeerplannen – architectuur, stedenbouw, interieur- en landschapsarchitectuur

Met het beste afstudeerwerk introduceert Archiprix een nieuwe lichting van de meest getalenteerde ruimtelijk ontwerpers. Het beste afstudeerwerk snijdt een scala aan opgaven aan vaak al voor het moment dat de urgentie begint door te dringen.

Archiprix 2021

Met het beste afstudeerwerk introduceert Archiprix een nieuwe lichting van de meest getalenteerde ruimtelijk ontwerpers. Het beste afstudeerwerk snijdt een scala aan opgaven aan vaak al voor het moment dat de urgentie begint door te dringen. De jury die de plannen beoordeelde van deze editie was razend enthousiast. Ze zag onder meer baanbrekende benaderingen die de vakgebieden permanent kunnen veranderen. De ontwerpers zijn tijdens hun afstuderen specialist geworden op het onderwerp van hun afstuderen. Hun inzet is hard nodig om de vele urgente opgaven ruimtelijk uit te werken. Daarnaast voedt Archiprix de ruimtelijke agenda met inspirerende, vernieuwende ruimtelijke oplossingen. Zo ook weer deze editie. Alle 30 afstudeerplannen die de opleidingen selecteerden als hun beste afstudeerplan zijn in de tentoonstelling opgenomen.

Play video

Over Stichting Archiprix

De stichting Archiprix is een samenwerkingsverband van alle Nederlandse geaccrediteerde masteropleidingen op het gebied van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur. De participerende opleidingen zijn: de faculteiten Bouwkunde van de Technische Universiteiten te Delft en Eindhoven, de vakgroep Ruimtelijke Planvorming van de Wageningen University en de Academies van Bouwkunst in Amsterdam, Arnhem, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Tilburg.

Doggerland, the Breeding Ground of the North Sea — © Hanna Prinssen

A Fire-Scape

Partners
Station area, TU/e | Vertigo | Plaza, Groene Loper 6 , Map No. D14
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig