Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Physique

Ossi is een experimentele hardwear design studio die naast interessante sieraden ook grafische ontwerpen maakt.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Graphic design — © Ossi Studio

In deze expositie van Ossi kun je verschillende vormen van Physique meemaken. Met de combinatie van hun fluid en solid sieraden en de grafische ontwerpen willen ze grenzen verleggen en bijdragen aan de creatieve expressie die in iedereen verscholen zit.

Solid. Fluid. Physique.

Ossi Studio is een experimentele hardwear design studio in Utrecht. Vanuit een gezamenlijke interesse in de vormen van de natuur en de aparte manier om texturen en materialen te gebruiken, is Ossi opgericht door grafisch designers Odine &Sanne. Ossi creeert vanuit het perspectief van gender fluide, handgemaakt en met liefde lokaal geproduceerd.

Ossi maakt unieke handgemaakte accesoires met producten van uitsluitend lokale europese winkels en worden in elkaar gezet in Nederland. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk met gerecycled materiaal gewerkt om de ecologische voetafdruk klein te houden.

Met Ossi verleggen we graag de grenzen en dragen we graag bij aan ieders creatieve uitingen door unieke, mooie en van hoge kwaliteit accessoires aan te bieden.

Ossi necklace — © Ossi Studio