Zoeken

Sluit zoeken
Art Tech Fun Robots eGirls Manifestations

404: RELIGION NOT FOUND

TECHNOLOGY AND RELIGION

Jezus 2021 :( — © Tom Haakman

Technologie en wetenschap als nieuwe religie. Zou het beter zijn om religie te “deleten”, en bereiken we met technologie een nieuwe hemel? Of houden we altijd “foutjes en glitches” ?

404: Religion not found

"404: Religion not found" is een observatie van de geleidelijke achteruitgang van religie en religieuze waarden in onze samenleving, door gebruik van een crossover van klassieke symboliek en moderne technieken. Door te kiezen voor de meet invloedrijke historische en culturele iconen die het westen heeft gezien, word een overgang naar het moderne tijdperk geĂŻllustreerd. Er worden worden vragen gesteld over onze huidige maatschappij, zoals euthanasie en de waarde van moderne communicatie. Daarnaast is het een doorgaand onderzoek naar de plek die religie achterlaat in onze samenleving. Kunnen nieuwe rituelen het gat opvullen dat het verval van religie achterlaat?

Over Tom Haakman

“Ik streef ernaar om mijn bewondering en verwondering voor de mechanismen en organisatie van de samenleving, die wij voor lief nemen, over te brengen. Met mijn werk wil ik empathie en respect voor onderbelichte onderdelen aanwakkeren en ons aanmoedigen onze relatie met de samenleving te heroverwegen

Heaven is so close

The story of Jezus 2021 :(

Andere deelnemers

Art Tech Fun Robots eGirls Manifestations

Vorige Volgende