Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Come get your future / Make your future

Iedereen aan de ontwerptafel van de toekomst.

Dit project was onderdeel van DDW 2021
On our way towards the future. — © Bouwe v.d. Molen

Om gericht te kunnen ontwerpen voor de toekomst kijken we naar systeemveranderingen die nodig zijn in het heden. Het zijn de bouwstenen voor een toekomst waar iedereen een plek heeft. In Come get your future! Neemt Waag je mee aan de hand van thema’s zoals ecologie, technologie, materialen en meer.

Come get your future! Make your future!

Stel je voor dat we een planeet helemaal opnieuw mogen inrichten, en we noemen ‘m planet B. Hoe zouden we dat dan doen?

Wat zou jij vanaf de aarde meenemen naar die nieuwe plek, en wat laat je achter? Welke systeemverandering en economische modellen zijn er nodig?
Wat zou er moeten gebeuren en hoe ziet jouw rol er uit?

Hoe krijgen we iedereen aan de ontwerptafel van de toekomst?

In ‘Come get your future’ laten we je zien wat voor toekomsten misschien wel waarheid worden, en proberen we ze samen met jou te voorspellen. In ‘Make your future’ nodigen we je uit om jouw toekomst met ons te delen.

Raak geïnspireerd, luister en kijk naar toekomstvisies en nieuwe ontwerpen en methoden voor een open, eerlijke en inclusieve toekomst. Jouw input is cruciaal! Spreek een boodschap in voor de toekomst. Zet jouw visie tussen die van anderen.
Samen ontwerpen we de toekomst. Een toekomst die voor iedereen werkt.


Als Future Lab voor technologie en samenleving onderzoekt Waag hoe we de toekomst open, eerlijk en inclusief kunnen maken. Het afgelopen jaar vroegen we mensen in alle windstreken van Nederland naar hun gedroomde toekomst.

Doe mee en pak de toekomst beet!