Zoeken

Sluit zoeken
Dutch Design Awards 2021

STAY SANE STAY SAFE

Open positief poster platform

The Stay Sane Stay Safe Platform — © Studio Lennarts & De Bruijn

Stay Sane, Stay Safe (SSSS) is een Corona-gerelateerd open en positief posterplatform waar iedereen posters kan uploaden, downloaden, printen en delen. Met inmiddels meer dan 2200 posters van ontwerpers uit 87 landen is het een verzamelpunt geworden van creatieve energie.

Genomineerd voor een Dutch Design Award in de categorie Communicatie. Van de Commissie:

Op moment dat de Coronacrisis zijn tenen over de drempel stak, was dit eigen initiatief er vrijwel meteen. Studio Lennarts & De Bruijn en overdeschreef anticipeerden met veel energie, enthousiasme en verbazingwekkend hoge kwaliteit. Complimenten voor de diversiteit en esthetische kwaliteit van de makers en de website. Stay Sane, Stay Safe heeft met eenvoud, kracht en humor een internationaal en verbindend sneeuwbaleffect weten te creëren. Een impactvol project dat laat zien hoe waardevol de reactieve rol van ontwerpers op de tijdgeest is.

Over Studio Lennarts & De Bruijn

Studio Lennarts & De Bruijn is an ultra-multidisciplinary creative studio, creating big, bold and beautiful things since 2015. Super nice text about who we are and what dazzling projects we undertake and make such as visual identities, campaigns, websites, books, animations, videos, and so on.

Posters inside the Amphia Hospital Breda — © Ruben van Schaik

The Tram Gallery The Hague

SSSS ✕ Graphic Matters part 2 (moving museum)

Amsterdam Bijlmer projection

Partners