Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

De Design Shop

Dé pop-up design store, unieke producten direct van ontwerpers, makers en uitgevers.

De Design Shop 2018

De Design Shop is een terugkerende pop-up shop tijdens Dutch Design Week, waar jaarlijks een prachtige collectie producten van jonge, innoverende ontwerpers wordt gepresenteerd. De design store focust zich op het exposeren en verkopen van de meest prachtige, unieke en inspirerende producten.

De Design Shop: not your regular design store

Door tijdens Dutch Design Week de deuren van De Design Shop voor 9 dagen te openen, bieden we ontwerpers, makers en uitgevers een plek om hun werk te presenteren en verkopen aan het grote publiek. Waar de verkoop van producten vaak een grote rol speelt in de groei van de ontwerper, proberen wij een platform te bieden waar deze producten niet alleen zichtbaar zijn, maar ook verkocht mogen worden.

Dit concept wordt al enkele jaren gevormd naar een prachtige collectie designproducten, gepresenteerd tijdens Dutch Design Week. In 2019 was De Design Shop deel van Warehouse of Innovation, in het voormalige V&D pand in de binnenstad. De jaren hiervoor was de design store gevestigd op Sectie C, dé creatieve broedplaats in Tongelre. Dit jaar willen wij je verwelkomen in de stationshal van het centraal station Eindhoven, waar ook dit jaar weer een prachtige, inspirerende collectie te zien zal zijn.

Over De Design Shop

De Design Shop is een jaarlijks terugkerende pop-up shop tijdens Dutch Design Week. We stellen elk jaar een collectie producten van jonge, innovatieve en unieke ontwerpers samen; direct afkomstig van de makers, ontwerpers en uitgevers. bij het samenstellen van de jaarlijkse collectie kijkt de design store naar originaliteit, stijl, productgroep en verkoopbaarheid. Elk jaar opent De Design Shop haar deuren voor 9 dagen om deze prachtige producten te exposeren en verkopen.

De Design Shop 2018

De Design Shop 2019

De Design Shop 2019

Station area, Central Station, inside, Stationsplein 22 , Map No. D6
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Toiletten aanwezig