Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

de Bijenkorf

studio mo man tai

Studio mo man tai — © Studio mo man tai

De installatie van studio mo man tai nodigt de bezoeker en passant van de Bijenkorf uit even stil te staan bij het heden en daarbij te genieten van een kleurrijke visuele installatie.

studio mo man tai

De installatie van studio mo man tai nodigt de bezoeker en passant van de Bijenkorf tijdens de Dutch Design Week 2021 uit even stil te staan bij en ín het heden en daarbij even te genieten van een kleurrijke visuele installatie.
De dynamisch, spiegelende objecten zijn zo gemaakt dat er geen afval of restmateriaal overblijft. “Dit zou de standaard moeten zijn vinden we, het is aan ons als ontwerpers om daar verantwoordelijkheid in te nemen.”; geeft Ulrike Jurklies aan.
De installatie zal gedurende oktober 2021 in de etalage van de Bijenkorf Eindhoven te zien zijn.

Over de Bijenkorf

Sinds haar oprichting in 1870, heeft de Bijenkorf een scherpe visie op retail en een sterke verbinding met kunst. In de loop van dit bestaan zijn er talloze samenwerkingen geweest met architecten, ontwerpers, schrijvers en kunstenaars. Dit creatieve uitgangspunt waar kunst en commercie elkaar ontmoeten zal blijven voortbestaan in de 21ste eeuw.
De etalages van de Bijenkorf zijn vaak kunstwerken die de klanten verrassen, inspireren en tot de verbeelding spreken.
Studio mo man tai — © Studio mo man tai
Partners
Station area, De Bijenkorf, Piazza 1 , Map No. D2
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig