Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

Loading ... JAPTH & Studio ONS

In de Charging Lounge op Strijp-S tonen beide labels hun nieuwste ontwerpen, waaronder verlichting, kleden en meubilair.

JAPTH & Studio ONS — © Minneboo Fotografie

In deze hectische tijden is de behoefte aan recharging groot.
Met de presentatie in de Charging Lounge willen beide labels hun bezoekers laden met nieuwe ideeën en energie. JAPTH en Studio ONS zijn labels met een visie die rust, minimalisme en duurzaamheid kenmerken.

JAPTH & Studio ONS presenteren: 'Loading ...'

Wat doe je als je verder moet, maar geen energie meer hebt. Wat doe je als je zo veel indrukken op doet, dat je even moet rusten om verder te kunnen.

Voor Dutch Design Week 2021 bereidden labels Studio ONS & JAPTH een gezamenlijke presentatie voor onder de naam ‘Loading… ‘. In het laadstation van elektrische auto’s op Strijp-S tonen beide labels hun nieuwe ontwerpen, die rust, minimalisme en duurzaamheid kenmerken.

Met de presentatie in de Charging Lounge willen beide ontwerpstudio’s hun bezoekers laden met nieuwe ideeën en energie. De ontwerpen van beide studio’s zijn innovatief, duurzaam, recyclebaar, circulair en worden deels (in Nederland) geproduceerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn labels met een visie. In deze hectische tijden is de behoefte aan recharging aan de orde van de dag.

JAPTH, het Nederlands designlabel van moderne en duurzame LED designlampen van oa Richard Hutten, Yksi ontwerp, Studio Daphna Laurens, Patrick en Riccardo Belli en Willem Schouten.

Studio ONS (Ontwerpstudio Nathalie Schellekens), ontwierp onder andere voor Fatboy en Borek en toont THE PROPS, een spectaculaire collectie hoogwaardig geprinte wand- en vloerkleden.

Over JAPTH & Studio ONS

Eduard Sweep ( Yksi ontwerp, product en interieur ) en Aart van Rooij ( DutchAart Interior design), oprichters van het Nederlands designlabel JAPTH, het label van moderne en duurzame LED designlampen.

Nathalie Schellekens ( studio ONS ), product en ruimtelijk ontwerper, die onder andere ontwerpt voor Fatboy en Borek.

JAPTH & Studio ONS — © Minneboo Fotografie

JAPTH & Studio ONS — © Minneboo Fotografie

JAPTH & Studio ONS — © label

JAPTH

Partners
Strijp-S area, Charging Lounge, opposite Videolab, Torenallee 20 , Map No. B14
Map wordt geladen...