Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

BioArt Laboratories - Klokgebouw Satellite

'The Symbiocene Forest 2021'

The Symbiocene Forest — © BioArt Laboratories

BioArt Laboratories presenteert met trots deze ongelooflijke changemakers! Kom kijken naar hun werk dat je inspireert om anders te denken over de onderlinge verbondenheid van de wereld!

The Symbiocene Forest 2021

BioArt Laboratories presenteert haar tentoonstelling 'The Symbiocene Forest 2021'! De tentoonstelling toont artistiek onderzoek en projecten van getalenteerde makers en ontwerpers die het Symbioceen verkennen. Samen duiken we in hun werk die een wereld verkennen waar menselijk handelen, kunst, cultuur en ondernemerschap wederzijds afhankelijk zijn van en ten goede komen aan de gezondheid van alle ecosystemen. Deze relevante satelliet leidt u door naar de hoofdexpo @BioArt Laboratories.

Over BioArt Laboratories

BioArt Laboratories is een instelling voor culturele ontwikkeling. De instelling faciliteert en ontwikkelt getalenteerde innovatieve makers en richt zich de komende jaren op het bevragen en herdefiniëren van de ecologie van de menselijke leefomgeving. Centraal staat de rol van biokunst in de overgang naar het Symbioceen: het tijdperk na het Antropoceen, waarin de mens niet meer het middelpunt is, maar in symbiose leeft met natuur, cultuur en technologie.
Strijp-S area, Klokgebouw | Hall 4, Klokgebouw 50 , Map No. B1
Map wordt geladen...