Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Nel X Aectual

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Nel Sustainable Sofa — © Nel

Meubel-merk Nel en 3D Print platform Aectual introduceren duurzame banken en kamerschermen van circulaire materialen, op maat gemaakt, en lokaal geproduceerd.

Nel X Aectual: Banken en schermen van circulaire materialen, op maat gemaakt, lokaal geproduceerd

Nel is het eerste volledig duurzame meubel merk in nederland. Alle banken worden lokaal geproduceerd. Materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Wol van gerecycelde sweaters, leer van biologische veeteelt. Nel banken gaan een leven lang mee. In 8 weken thuisbezorgd. Na gebruik kan de bank worden opgehaald en worden alle materialen hergebruikt.

Aectual is 'swerelds eerste online platform dat 3D geprinte interieur en architectuur producten levert. Alle producten zijn 100% circulair, op maat gemaakt, en ontworpen door bekende en aanstormende designers. Aectual's collectie room dividers, ontworpen door House of DUS en een samenwerking van Roos Meeder en Michiel Wijnen, varieert van grafische en transparante hangende schermen tot staande kamerschermen. Ze zijn gemaakt van een plantaardige kunststof die na gebruik versnipperd wordt en direct opnieuw kan worden geprint in nieuwe producten.

Nel Sustainable Sofa — © Nel Sustainable Sofa

Aectual screen . Dot — © Aectual