Zoeken

Sluit zoeken
Nel Sustainable Sofa — © Nel

Meubel-merk Nel en 3D Print platform Aectual introduceren duurzame banken en kamerschermen van circulaire materialen, op maat gemaakt, en lokaal geproduceerd.

Nel X Aectual: Banken en schermen van circulaire materialen, op maat gemaakt, lokaal geproduceerd

Nel is het eerste volledig duurzame meubel merk in nederland. Alle banken worden lokaal geproduceerd. Materialen zijn duurzaam en van de hoogste kwaliteit. Wol van gerecycelde sweaters, leer van biologische veeteelt. Nel banken gaan een leven lang mee. In 8 weken thuisbezorgd. Na gebruik kan de bank worden opgehaald en worden alle materialen hergebruikt.

Aectual is 'swerelds eerste online platform dat 3D geprinte interieur en architectuur producten levert. Alle producten zijn 100% circulair, op maat gemaakt, en ontworpen door bekende en aanstormende designers. Aectual's collectie room dividers, ontworpen door House of DUS en een samenwerking van Roos Meeder en Michiel Wijnen, varieert van grafische en transparante hangende schermen tot staande kamerschermen. Ze zijn gemaakt van een plantaardige kunststof die na gebruik versnipperd wordt en direct opnieuw kan worden geprint in nieuwe producten.

Over Nel & Aectual

Nel is het eerste volledig duurzame meubel merk in Nederland. Alle banken worden lokaal geproduceerd, met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Aectual is een platform voor designers en designliefhebbers, die hen in staat stelt om 100% circulaire en op maat gemaakte interieur en architectuur producten te maken, zoals vloeren, meubels en wand- en gevelpanelen.

Nel Sustainable Sofa — © Nel Sustainable Sofa

Aectual screen . Dot — © Aectual

Partners
Strijp T+R area, Piet Hein Eek, Halvemaanstraat 30 , Map No. A2
Map wordt geladen...
Rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig