Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '21

Embassy of Safety - Conferentie

Verrassende veiligheid: Nieuw gedrag om de samenleving veiliger te maken.

Programma Conferentie

In de Embassy of Safety brengen we ontwerp en beleid samen; ontwerpers, toekomstmakers en denkers bundelen hun krachten en geven met elkaar de toekomst vorm. Samen zoeken we naar manieren om onze maatschappij on- en offline zo veilig mogelijk te maken, en de weerbaarheid van mensen te vergroten. Centraal hierin staan de veiligheidsopgaven van deze tijd, zoals het ondermijnende effect van jongeren die in de drugshandel terechtkomen of de toenemende risico’s in het digitale domein. De samenwerkingen tussen veiligheidsorganisaties onderling met onverwachte andere partijen zorgen voor vernieuwing in dit domein: verrassende veiligheid.

Graag nodigen we jou persoonlijk uit om samen met ons de toekomst van veiligheid te verkennen tijdens de Embassy of Safety Conferentie & Tour, op dinsdag 19 oktober in Eindhoven.

Over World Design Embassies

World Design Embassies is een programma van Dutch Design Foundation met partners over maatschappelijke uitdagingen en de rol die design speelt in het ontwikkelen van nieuwe vergezichten en concrete oplossingsrichtingen.
Strijp-S area, Klokgebouw | Entresol, Klokgebouw 50
Map wordt geladen...