Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Spend a night in PLAN-B with To Many Places

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Designer tent, To Many Places

Dit jaar slaap je tijdens Dutch Design Week bij PLAN-B! We werken samen met To Many Places en bieden een unieke ervaring.

Meer informatie

Tussen 16 en 24 oktober hebben we elke avond designertenten beschikbaar. Kosten zijn € 75,- per nacht per tent en ontbijt door onze in-house hospitality Subbar is inbegrepen. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, boek nu!

Kopieer om te reserveren: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-to-many-places-spend-a-night-in-plan-b-186496695637

Over To Many Places

To Many Places is een pop-up hotel met een nomadisch gevoel. De gasten krijgen de mogelijkheid om te verblijven in designtenten die op bijzondere locaties staan. Het hotel gaf al een bijzondere slaapplek in een oude voermolen aan de bezoekers van de en werd jaren geleden tijdens Dutch Design Week Eindhoven ook teruggevonden in een oude kapel. Dit jaar kan op een bijzondere locatie een selecte groep DDW-bezoekers slapen. Deze keer slaap je niet in een oude fabriek, maar in een authentiek en industrieel pand: PLAN-B.

Ontwerper Emmy Polkamp studeerde in 2015 af aan Design Academy Eindhoven met het concept voor haar nomadische hotel genaamd To Many Places. Het hotel heeft een dubbel doel: bewustwording van leegstaande gebouwen en een alternatief bieden voor traditionele hotelaccommodaties.

Het is een eenvoudig maar goed doordacht concept dat bezoekers samenbrengt in een intieme en sociale sfeer. De tenten bieden een- of tweepersoonskamers met bijpassende faciliteiten. Back to basic, maar met de nodige toevoegingen om een ​​fijne en relaxte setting te creëren. Het luxe ontbijt in de ochtend zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om aan je nieuwe DDW-dag te beginnen!