Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Design Intelligence Award

Voor meer informatie & om mee te doen zie: https://www.designpromotion.org/dia

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Design Intelligence Award

De Design Intelligence Award is de eerste internationale academische prijs in Industrial Design die in 2015 is opgericht door de China Academy of Art. Voor de 7de editie, werden ontwerpers en bedrijven uit zowel Nederland als het buitenland opgeroepen om hun werken en projecten in te sturen.

Design Intelligence Award presenteert Nederlandse inzendingen uit 2022 en eerdere prijswinnaars

Op de Dutch Design Week viert de Design Intelligence Award (DIA) de innovatie kracht van ontwerpers en ondernemers. In de afgelopen jaren heeft de DIA meer dan 30.000 uitstekende werken verzameld in vier categorieën: industriële apparatuur, levende wijsheid, culturele innovatie en digitale economie uit 70landen. De DIA biedt een platform om de internationale handel te versnellen, netwerkmogelijkheden te bieden en commerciële kansen voor ondernemingen te openen.

Tijdens de DDW toont de Design Intelligence Award en de Stichting Design Promotie in Europa en China een selectie van de Nederlandse inzendingen van dit jaar en eerdere prijswinnaars onder het thema “Design Collaboration”. Deze projecten blinken uit op de evaluatiecriteria van de DIA.

Verwacht een verrassende mix van Design-inzendingen die een breed scala aan ontwerpdisciplines en sectoren bestrijken.

Play video

Design Intelligence Award - exhibition

Design Intelligence Award - award show

Design Intelligence Award - exhibition

Design Intelligence Award - Dutch Design Week 2021