Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Art Tech Fun Robots eGirls Manifestations

Beste van Graduates 2022 Kunstacademies, Internationale Pioneers, Virtual Worlds..

Dit project was onderdeel van DDW 2022
'The Best Jewellery A Woman Can Wear Is Her Smile' — © Alma Teer

Grote expositie. Check for alle streams onze website www.manifestations.nl
Art, Tech and Fun! - ROBOTS, E-fashion, Kids.
50 kunstenaars van de toekomst.
(mis)Matches tussen mens en technologie, veiligheid en verbondenheid.
Naast onze expositie in VEEM, is er een virtuele expositie.

GRATIS TOEGANG

Van 22 oktober tot en met 30 oktober is Manifestations het inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie. Niet alleen voor tech-experts en ingewijden: iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst.

Manifestations is goed gevuld met jong talent, lokaal talent en prikkelende projecten. Onze expositie belooft weer het meest spraakmakende onderdeel van Dutch Design Week te worden. Manifestations opereert op het snijvlak van kunst & technologie en stelt je de vraag hoever techniek je wereld denken en handelen bepaalt. Het thema van dit jaar is Bubbels.

Manifestations 2022 is dit jaar weer op haar vertrouwde plek in het Veemgebouw op Strijp S. Een grote ruimte met goede ventilatiemogelijkheden.

Bij ons kan je tours en VIP tours boeken (meld je aan via pers at manifestations.nl )

Manifestations is het grootste Art & Tech evenement tijdens Dutch Design Week.

Veelbelovend Talent

Tijdens Manifestations sta je oog in oog met de toekomst van technologie. Tegelijk maak je kennis met veelbelovende kunstenaars, de generatie die de toekomst vorm geeft. Viola van Alphen en diverse gastcuratoren selecteerden meer dan 50 werken van deze jonge, recent afgestudeerde kunstenaars uit de voorhoede.

Bij Manifestations ontdek je hun werk voor het eerst. Je ziet hoe de innige relatie tussen mens en technologie tot bloei komt of juist volledig uit de hand kan lopen. Kunstenaars uit vorige edities zijn inmiddels opgenomen in grote internationale exposities en museumcollecties, dus je staat met je neus vooraan bij de presentatie van nieuw talent dat zeker nog van zich laat horen. Manifestations is het grootste Kunst en Tech evenement tijdens de Dutch Design Week en zorgt steeds weer voor nieuwe hoogtepunten.
Op het programma staan verder workshops voor kinderen, lezingen, performances, en meet-ups. De eerste namen zijn bevestigd, lees verder voor drie uitgelichte projecten en houd vanaf nu de website Manifestations.nl en social media in de gaten voor het volledige programma en speciale events.

Ook online

Wat kan je verwachten?
Speculatieve tienerkamer van de toekomst. Stralende godinnen, Huiskamer van de toekomst die mensen wereldwijd verbindt in alle dimensies. Aaibare robots, introspectie-puzzel, Tijdreizen, Hyperscope, extraterritorialiteiten en offshore, Afval-licht, Glimlach-juwelen, Lolitaisering, voyeurisme en innerlijke bespiegelingen, grenzeloos urineproduct, Blanke Klote, Mode van de Toekomst, Biotech materialen voor mode en huizen, 4K Kritische tijdsschelpen, Toekomst van Videomapping, Digitaal Straffen, Liefde, Schaamte en ongemakkelijke herinneringen, Retro Klimaatverandering, 4D-toilet, Giftige Waarheid, Deprimerende Popup store, de Verdwijning van hacker Arjen Kamphuis, AR, VR.
Manifestations is een reis naar de toekomst, langs ‘onwerkelijke’ technologische werkelijkheden en als je een stukje door scrollt naar beneden, dan zie je dat we alvast een aantal werken en kunstenaars voor je hebben uitgelicht.

Bezoek ons ook online:
op
https://chat.live.nu (Discord)
https://facebook.com/manifestations.nl
https://twitter.com/Manifestations_
https://instagram.com/_manifestations

Play video
Play video
Play video

Tanja Vujinovic — © CORE

Tanja Vuijinovic — © Tanja Vuijinovic

Viola Renate - ZeroSoloGoddess — © ViolaRenate

Unicorn Crystal Wall - Wallpaper