Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) MakeONĀ®

Wearables, muren en objecten komen tot leven met de elektronische verbeelding van het onderwijs, de industrie en gewone mensen.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
The Electronic Imagination ā€” Ā© makeon.xyz

Technologie zit vol met creatief materiaal dat we gebruiken om onze wereld te verbinden, te communiceren en te beheersen (licht, beweging en geluid, enz.) Door een tijdloos, taalvrij, hands-on, modulair, sociaal, schaalbaar, stijlvol ecosysteem te leveren, kunnen we "future-fit" van de mensen van va

Invention + Adventure = Inventure

Als het gaat om opkomende technologieĆ«n, is het het proces en niet het resultaat dat in de loop van de tijd exponentiĆ«le innovatie en betekenisvolle, maatschappelijke impact genereert. Om hierin productief te zijn, moet systeemdenken sociaal, hands-on, creatief... en speels zijn. Bij Mission Control Lab cultiveren we ruimte voor mensen om ideeĆ«n te verkennen, op te bouwen en te communiceren. Om dit te doen gebruiken we hands-on en digitale "Inventure"-ervaringen om de toekomst van STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) te beĆÆnvloeden. Make ON!

"Technologie heeft mijn gevoelens gekwetst." - Iedereen

Wat niet kan worden gezien, veroorzaakt frustratie en verwarring (data, connectiviteit, afhankelijke systeemcomponenten). Het onthullen van deze systemen met behulp van taalvrije, niet-lineaire, multi-zintuiglijke, verkennende, collaboratieve, sociale ervaringen zorgt echter voor een lagere toetredingsdrempel. Ons doel is om technologische competentie jonger te cultiveren en het plafond te verhogen van wat kan worden gemaakt... door wie.

Onze bekroonde bijscholingstools dichten de kloof en cultiveren 'future-fitness' in opkomende technologieƫn voor het personeel van morgen door middel van co-creatieve vertelervaringen in S.T.E.A.M., vandaag. [wetenschap, technologie, techniek, kunst, wiskunde.]

JOIN US: cultiveer het personeel en de producten van morgen door vandaag relaties aan te gaan.

Ruimte voor individuele stijl, stem en standpunt is ongelooflijk belangrijk voor de toekomst van werk. Werknemers hebben banen nodig die goed gepositioneerd zijn voor hun persoon om hen gelukkig en toegewijd te houden aan hun werkgever en de taak die voor hen ligt.

Inventure wil u toevoegen aan onze op waarde gebaseerde industrielijst. We willen u helpen uw waarden te verbinden met de mensen die ze naar huis zullen brengen. werkomgevingen, ongelooflijke producten en een levensstijl van betekenis en doel. Het agnostische en universele systeem van Mission Control Lab zorgt voor een synergie tussen onderwijs, industrie en individu. Door tweerichtingstrajecten te creƫren, creƫren we de banen van morgen door ze vandaag samen te creƫren door middel van projectgebaseerde leerervaringen.

Play video
Play video

Inventure Kits ā€” Ā© makeon.xyz

On almost anything, nearly anywhere. ā€” Ā© makeon.xyz

Universal connections ā€” Ā© https://www.makeon.xyz/products/snorrig-kit

Snorrig + MakeON