Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Show Your Hope

Doorlopende expositie met 1000 indrukken over het universele idee van HOOP. Inclusief interactieve vertelvoorstellingen en publieksgesprekken

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Berlin exhibition of 40% of collection — © Fieke van Berkom

Het project begon als communicatieproject en onderzoek naar universele emoties. De expositie bestaat uit 1000 schilderijen, gemaakt door bovenal professionele kunstenaars uit 135 landen. Allen beelden zijn sinds het begin van deze eeuw en tijdens de beginjaren van het Globale Dorp in opdracht gemaak

Inhoud

Het programma is een eindpresentaties van activiteiten die de afgelopen 20 jaar plaats vonden, Flexibele en interactieve presentaties vonden plaats wereldwijd plaats op culturele festivals, kunst academies, vluchtelingencentra, besluitkames van CEO’s, klaslokalen en op straat.
Video’s, performances, expositie, debat en live stream vormen een doorlopend programma waar het publiek zichzelf kan ontmoeten in relatie met het universele thema dat hoop is.

activiteiten

Gedurende de DDW expositie zullen er performances en publieksgesprekken plaats vinden.
De performances komen voort uit straattheater voorstellingen zoals de afgelopen jaren in 50 landen en op 5 continenten hebben plaatsgevonden ter presentatie van de expositie. Hilarisch en bloedserieus.
Bij publieksgesprekken zullen deelnemende kunstenaars, maatschappelijke ondernemers in publiek geanimeerd met elkaar in debat gaan.