Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) roomy

Wij zijn Fix, wij lossen problemen op! roomy is een modulair prefab woningbouwsysteem ontwikkeld door de Rotterdamse start up FIX

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Prefabricated modular houses, roomy — © FIX greenbuilding bv

roomy woningen zijn gemaakt van het zaagoverschot dat ontstaat bij de productie van CLT. die zowel kosteneffectief, circulair, energie- als Co2-neutraal zijn. Roomy woningen zijn eenvoudig in elkaar te zetten.Met dit systeem laten we zien dat circulariteit, comfort en luxe hand in hand kunnen gaan.

Effectief thuiswerken of een eigen plek voor je hobby? Ontdek roomy: ruimte voor rust.

Tijdens designweek 2022 introduceren wij de kleinste en meest bescheiden versie van ons woningbouw systeem roomy in de vorm van een plug & play tuinkantoor.
Soms is het huis te klein. Letterlijk. Want een goed idee, dat thuiswerken, maar je concentreren is niet altijd makkelijk. Of misschien zoek je thuis juist rust voor iets anders. Voor het lezen van een boek, voor yoga, of om muziek te maken. Wat je ook wilt doen, roomy is de extra kamer die je de ruimte biedt. Ontdek hoe deze hoogwaardige houten module je tuin omtovert in een permanente plek voor werk en ontspanning.

Veel meer dan een tuinkantoor of hobbyruimte: roomy for life!

roomy is een hoogwaardige houten module die je als extra kamer in je tuin laat plaatsen, plug & play en meestal vergunningsvrij. Alleen is dit fraaie volume veel meer dan een tuinkantoor of hobbyruimte. Want dankzij haar unieke ontwerp maakt roomy niet alleen jouw leven een beetje mooier, maar ook de wereld.

Herstel de balans tussen werk en privé, met respect voor de planeet.

Nu thuiswerken gemeengoed is, herstelt roomy de balans tussen werk en privé. Want de stress van een online vergadering aan de keukentafel of e-mails beantwoorden op de kinderkamer, daar zit niemand op te wachten. Tegelijkertijd bestrijdt roomy milieuvervuiling en klimaatverandering. Zonder ambitie geen succes, toch?

Play video

Transport of roomy modules — © FIX greenbuilding bv

roomy interior — © FIX greenbuilding bv

Saw residue — © FIX greenbuilding bv

chunky furniture