Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) MESSMERIZING

In het nu naar een menselijke toekomst

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Messmerizing DDW 2022

MESSMERIZING is een eigentijdse, toekomstgerichte expositie op het Centraal Station Eindhoven. Een ruimte waar ontwerpers & kunstenaars de bezoekers op meerdere niveaus met elkaar verbinden. Een betoverende rauwe ruimte met uniek gecureerde werken.

De Gateway naar DDW

De MESSMERIZING expositie is gevestigd in de leegstaande NS-ruimte in het hart van Eindhoven. Job Keja en Sandra Keja Planken hebben gekozen voor dit MESSMERIZING-thema en tonen hiermee de Mind and Material SET UP van het heden en de toekomst in zowel materialen als ontwerpen. Tegelijkertijd wordt een leegstaande ruimte op een unieke manier benut. Nadat ze zich realiseerde dat de ruimte te groot was voor enkel hen 2 hebben ze hun artist friends & designers gevraagd mee te doen. De gecureerde objecten in de unieke rauwe ruimte staan garant voor betoverende ervaringen. Een flow van werken ipv sec m2 presentaties. Kortom een beleving met gedurfde werken zowel fysiek als 3D, live performance, muziek gepresenteerd op een unieke manier. Met de ambitie om de grenzen tussen kunst & design te vermengen met de mindset van de toekomst.

Designs by
Sandra Keja Planken, Teun Zwets, Wisse Trooster, Isola Design, Rutger de Regt, Sarah Roseman, Studio Bold, Eric van Schaft, Victor de Bie, Dirk Duif, Studio Aeneae, Pien Post, Martijntje Cornelia, Sweet Scope, Jorien Wiltenburg, Emmy van de Grift, Studio Wae, 3DD x Iammi, Lenny Stöpp, OrangeorRed, Frederik Smits, Itsalex, Whoppah & many more

Messmerizing DDW 2022