Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) GIVING WAY

Design Switzerland presenteert vijf designers en hun visie op 'things that matter' – met mode, industrieel, product en digitaal design.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
GIVING WAY — © Dutch Invertuals

De Zwitserse kunstraad Pro Helvetia presenteert vijf aanstormende designers. De Expositie 'GIVING WAY' draait om persoonlijke interpretaties van de thema's things that matter: inclusiviteit, vertragen, balans en circulariteit.

met Alix Arto, Rafael Kouto, Reto Togni, Rafael Gil Cordeiro en SALIENTI

De expositie "GIVING WAY'draait om persoonlijke interpretatie van de thema's things that matter: inclusiviteit, vertragen, balans en circulariteit. Met hun slimme uitvoering nodigen de ontwerpers ons uit om alledaagse voorwerpen op een meer bewuste manier te waarderen en ermee om te gaan, door hun functionaliteit of metaforische urgentie.

Ontdek de vijf werken die te zien zijn bij de expositie 'GIVING WAY' in de Microlab Hall. De ruimte is omgevormd tot een open landschap dat de projecten samenbrengt en plaats maakt voor verschillende mentaliteiten. De installatie met sterke, maar transparante herhalende volumes stelt bezoekers in staat om de projecten vanuit verschillende hoeken te observeren en zich onder te dompelen in de ruimte, van hoog tot laag. De scenografie is ontwikkeld door Dutch Invertuals.