Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Physical Love

Accessoires voor intimiteit en tederheid.

Voor koppels.

Omdat iedereen seksuele voorlichting nodig heeft en je dat alleen met elkaar kunt leren.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Accessories for Closeness and Tenderness

Accessoires voor intimiteit en tederheid zijn gemaakt voor de seks-ed in koppels. Ze zijn een tegenvoorstel voor de huidige sex toys, die intimiteit uitlokken in plaats van te focussen op orgasme en efficiëntie. Seksualiteit niet als solitaire activiteit, maar ervaren in relatie met een ander mens.

Voor de seks - Invitatie - lamp gewijd aan het verlichten van problemen met seksuele communicatie

Communicatie is een eerste vereiste voor elke seksuele situatie. We moeten kunnen praten over wat we van seks en onze partner verwachten. We moeten ook het initiatief tot seks kunnen nemen, de ander daartoe kunnen uitnodigen. Het uiten van initiatief kan echter problematisch zijn als gevolg van opvoeding, taboes etc.

Invitatie is een lamp die ontworpen is als een instrument voor dialoog, met de nadruk op de eerste stap - initiatief. De projectie van eigen gevoelens op een object vergemakkelijkt de communicatie en helpt schaamte of twijfel te vermijden. Het project helpt taboes te temmen met een knipoog - het is gebaseerd op het bouwen van een bloem van houten bloemblaadjes, een stimulans voor de bijvormige sleutel die de lamp activeert. Geïnspireerd door het telrijmpje "hij houdt van mij - hij houdt niet van mij" en de "birds&bees talk", herinnert het project aan de mogelijkheid om erotische toenadering te benaderen met gemak, nieuwsgierigheid en plezier, zonder de druk van taboes.

Seksualiteit sterft in patronen en automatismen. Het is dus het proberen waard om plezier te introduceren en het te bevolken met eigen verhalen, zelfs die over bijen en bloemen.

In de daad - Consonantie - elektronisch apparaat voor bereiken van seksuele harmonie via hartslag

Erotische strelingen en geslachtsgemeenschap hebben voor elke persoon een individueel ritme en tempo van intensivering. Daarom kan het onvermogen om fysieke harmonie met de partner te bereiken resulteren in veel relatieproblemen - van prestatiedruk tot de indruk van onverenigbaarheid.

Consonantie helpt bij het leren van het ritme van het lichaam van de partner door te luisteren naar hun hartslag via een draadloze stethoscoop en een gekoppeld oordopje. De hartslag stijgt bij opwinding, dus het afstemmen van het tempo van de streling op iemands hartslag is een eenvoudige weg naar seksuele bevrediging.

Bovendien wordt een authentieke, puur fysieke reactie van het lichaam op het volledige scala van seksuele prikkels gemakkelijk waarneembaar. Luisteren naar het hart in seksuele situaties plaatst de erotische ervaring in een geheel nieuw intiem perspectief - een blootstelling van lichaam en emoties, onmogelijk zonder vertrouwen.

Na geslachtsgemeenschap - Aanwezigheid - het maken van sieraden van "slaapkamer herinneringen"

Het verlangen om te bewaren is een natuurlijke reactie op de vluchtigheid van seksualiteit. Veel moderne minnaars maken van sex-selfies of sex tapes. Aanwezigheid is een alternatief voorstel van bewaring, gebaseerd op het zelf maken van talismannen voor koppels.

De gebruikers ontvangen onafgewerkte sieraden, wachtend op hun eigen intieme verhalen die in klei worden ingeprent. De resultaten van het project zijn sieraadobjecten met onregelmatige edelstenen gemaakt van lichaamsafdrukken. Elke afdruk is verbonden met omstandigheden van zijn creatie. Het draagt aanraking, gebaar, textuur - herinneringen die niet kunnen worden beschreven, maar alleen gevoeld. In het dagelijkse leven werkt de afdruk als een zuigzoen, die met zijn aanwezigheid het plezier van onschuldige ongepastheid met zich meebrengt.

Om afdrukken te maken moet men het lichaam van de partner verkennen. Alle rimpels, moedervlekken of littekens, zogenaamde imperfecties, kunnen de perfecte versiering worden. Dit soort lichaamsbeleving kan niet plaatsvinden zonder vertrouwen en acceptatie. Aanwezigheid helpt de gebruikers om naaktheid te omarmen en een serene lichamelijkheid te bereiken door middel van spel.

For sex-ed in pairs

Before sex – Invitation

In the act – Consonance

After intercourse – Presence