Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Diversity and Inclusion: The Multiverse Toolkit

Samen in een raket naar planeet Inclusie!

Dit project was onderdeel van DDW 2022

De Multiverse Toolkit is een interactieve tool om diversiteit en inclusie (D&I) gesprekken in teams te faciliteren. Zodra een veilige en constructieve ruimte is gecreëerd, co-creëren de deelnemers hun eigen strategie en een actieplan om meer inclusief te worden.

De voordelen van een diverse en inclusieve werkplek

De voordelen van een diverse en inclusieve werkplek zijn gevalideerd en worden algemeen erkend in organisaties in meerdere sectoren.

Onder deze voordelen vinden we:
- Hogere omzetgroei
- Grotere bereidheid om te innoveren
- Verhoogd vermogen om te werven uit een diverse talentenpool
- Hogere personeelsretentie

Deze voordelen zijn binnen handbereik met The Multiverse Toolkit

Tijdens DDW 2022 kun je de Multiverse Toolkit zelf ervaren en aan de slag gaan als ambassadeur voor een inclusieve werkplek en samenleving.

Ga samen met andere deelnemers op een wonderbaarlijke ruimtereis: leer hoe je verbinding kunt maken met andere bemanningsleden, signalen opvangt met je satellieten, een ambitieuze missie definieert en reis naar planet Inclusion!

Sign up via Eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/ddw2022-diversity-and-inclusion-workshop-the-multiverse-toolkit-tickets-409875738367

Over Multiverse Toolkit

In 2019 ontwikkelde Chiara Treglia de eerste fysieke versie van de Multiverse-toolkit voor het afstuderen aan het Royal College of Art.

Een jaar later, in tijden van corona, toen mensen niet bij elkaar konden komen. met steun van de Diversiteitscommissie van de Technische Universiteit Eindhoven kon de ontwerper een digitale versie van de tool ontwikkelen.

De toolkit die nu te zien is op DDW2022 is het resultaat van talloze iteraties, van fysiek tot digitaal, tot zijn uiteindelijke hybride vorm. Wat begon als een afstudeerproject wordt nu aangeboden als een officieel trainingsprogramma voor teams aan de TU/e.