Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

Taartrovers Film Festival

Dit festival voor de állerkleinsten combineert oogstrelende installaties met de mooiste kinderfilms en heel veel spelen.

Taartrovers Lab @ Taartrovers Film Festival — © Almicheal Fraay

Bij Taartrovers kijk je grappige, spannende en ontroerende films. Films die met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. Kom kijken en duik daarna Taartrovers’ Lab in: speel met licht, laat knikkers rollen en tollen, maak je eigen film of verzamel geurige bloemen voor je eigen gebrouwen kopje thee.

Meer dan “een filmpje pakken”

Bij Taartrovers worden bijzondere kinderfilms vertoond voor kinderen tussen twee en negen jaar oud. Kom kijken en duik daarna in Taartrovers’ Lab: ga op onderzoek uit en speel met licht. Fabriceer een knikkerbaan en laat de knikkers rollen en tollen. Speel met blokken en laat ze bewegen in jouw eigen film. Ga hink-stap-sprong van de ene installatie naar de volgende. Moe van alle beweging? Zak dan weg met een verhaaltje op je oren en beweeg alleen nog in je verbeelding. Dorst? Verzamel de geurigste bloemen en blaadjes en brouw je eigen kopje thee.

Oogstrelend voor jong en oud

Er draaien spannende, grappige en ontroerende films, een mooie aanvulling op de films die kinderen dagelijks zien. Wat ze gemeen hebben is dat de kunstzinnige films met veel liefde en aandacht gemaakt zijn. En dat zie je. De films van Taartrovers sluiten naadloos aan op de belevingswereld van jonge kinderen en laten hen met andere ogen kijken naar de wereld om hen heen. De meeste films waren nog niet eerder in de bioscoop te zien.

Taartrovers: Festival-vibes voor de allerkleinsten.

Taartrovers Film Festival is hét filmfestival voor kinderen (ook voor de állerkleinsten (2+)). Kom tijdens de herfstvakantie, van 26 t/m 30 oktober, langs in Natlab, Eindhoven.

Play video

Over Taartrovers

Kleine kinderen zijn grote onderzoekers. Bij Taartrovers ontdekken jonge kinderen op een speelse wijze de kracht van verbeelding. Ze mogen al hun zintuigen inzetten om wat ze zien te onderzoeken, er mee te spelen en het hun eigen te maken. Taartrovers stimuleert hen vorm te geven aan gevoelens, beelden en verhalen.

Met ons festival, programma’s en samenwerkingen brengen we cultuur voor jonge kinderen naar álle plekken in samenleving.

De mooiste kinderfilms — © Almicheal Fraay

Taartrovers Lab — © Almicheal Fraay

Heerlijk spelen in het Lab — © Almicheal Fraay

Laat knikkers rollen en tollen

Strijp-S area, Natlab, Kastanjelaan 500 , Map No. B8
Map wordt geladen...
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig