Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

Spaces for Well Being

Gemoedstoestanden positief beïnvloeden met behulp van zintuiglijke ruimtes

A+N Spaces for Well Being — © Ronald Smits

Met Spaces for Well being ontwikkelen we op onderzoek gebaseerde ruimtes die bijdragen aan individuele gezondheid en geluk. Op basis van verschillende ruimtelijke elementen, materialen en installaties creëren we zintuiglijke ervaringen die je gemoedstoestand positief beïnvloeden.

Zintuiglijke ruimtes die je gemoedstoestand beïnvloeden

Aangezien welzijn een steeds groter wordende zorg is voor de huidige samenleving, is het doel van collectief Spaces for Well-being om interieurs en ruimtes te ontwikkelen waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan individuele gezondheid en geluk.

Samenwerkend met psycholoog van zintuigen en ruimtes, Renske Bongers en sensorisch curator Justine Kontou, lanceren we Spaces for Well being: innovatieve interieurs die een zintuigelijke ervaring geven, waardoor je gemoedstoestand beïnvloed wordt.

Met Spaces for Well being geloven we dat je fysieke omgeving moet passen bij je gemoedstoestand.  Ruimtes die het gemakkelijk maken om te voelen en te ervaren in welke stemming je bent of welke je nodig hebt. Wij geloven dat de zintuigen veel invloed uitoefenen op hoe we ons voelen en dat zintuigen de sleutel zijn tot hoe we onze omgeving ervaren. Geïnspireerd door de natuur creëren we ruimtes,

Play video

Over Alissa+Nienke

Alissa+Nienke (A+N) ontwerpen innovatieve materialen en installaties voor de (interieur)architectuur die zintuigen prikkelen en nieuwsgierigheid en interactie stimuleren. In de ontwikkeling van onze ontwerpen brengen we ambacht en de high-tech industrie samen, met als doel om de leefomgeving te verrijken en daarmee bij te dragen aan het welzijn van de mens.

A+N Spaces for Well Being — © Ronald Smits

A+N studio — © Maarten Coolen

A+N Bio Mirror — © Roos Pierson

A+N Surface of Sound

Partners
Canal area, NUL ZES, Gasfabriek 3A , Map No. G4
Map wordt geladen...