Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Spaces for Well Being

Gemoedstoestanden positief beïnvloeden met behulp van zintuiglijke ruimtes

Dit project was onderdeel van DDW 2022
A+N Spaces for Well Being — © Ronald Smits

Met Spaces for Well being ontwikkelen we op onderzoek gebaseerde ruimtes die bijdragen aan individuele gezondheid en geluk. Op basis van verschillende ruimtelijke elementen, materialen en installaties creëren we zintuiglijke ervaringen die je gemoedstoestand positief beïnvloeden.

Zintuiglijke ruimtes die je gemoedstoestand beïnvloeden

Aangezien welzijn een steeds groter wordende zorg is voor de huidige samenleving, is het doel van collectief Spaces for Well-being om interieurs en ruimtes te ontwikkelen waarvan bewezen is dat ze bijdragen aan individuele gezondheid en geluk.

Samenwerkend met psycholoog van zintuigen en ruimtes, Renske Bongers en sensorisch curator Justine Kontou, lanceren we Spaces for Well being: innovatieve interieurs die een zintuigelijke ervaring geven, waardoor je gemoedstoestand beïnvloed wordt.

Met Spaces for Well being geloven we dat je fysieke omgeving moet passen bij je gemoedstoestand.  Ruimtes die het gemakkelijk maken om te voelen en te ervaren in welke stemming je bent of welke je nodig hebt. Wij geloven dat de zintuigen veel invloed uitoefenen op hoe we ons voelen en dat zintuigen de sleutel zijn tot hoe we onze omgeving ervaren. Geïnspireerd door de natuur creëren we ruimtes,

Play video

A+N Spaces for Well Being — © Ronald Smits

A+N studio — © Maarten Coolen

A+N Bio Mirror — © Roos Pierson

A+N Surface of Sound