Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Group_B

Dit project was onderdeel van DDW 2022
GROUP_B Slancio sneaker / overshoe

prestatie kent geen grenzen, wordt vervolmaakt door vrije creatieve expressie en helpt de mensheid te streven naar transcenderen buiten haar eigen mogelijkheden.

Geïnspireerd door snelheid. Groep B zijn geschiedenis, filosofie en bijdragen

Deze schoenencollectie verkent een toekomst waarin prestatieverbetering geen grenzen kent. In de voetsporen van de legendarische raceserie die dezelfde titel draagt ​​en de geboorte heeft gegeven van enkele van de krachtigste en meest geavanceerde rallyauto's. Bekend als Groep B, en gewoonlijk aangeduid als het gouden tijdperk van de rallysport; waar de constructeurs vrij spel lieten en weinig tot geen regelgeving. Een filosofie die ernaar streeft om te verbeteren en te overtreffen.

Mechanische doping, transhumanisme en conservatieve perspectieven. Gratis wedstrijden stimuleren in

De meest logische en verwachte oplossingen voor onze vragen en problemen zorgen ervoor dat innovatie stagneert. Resulterend in een conservatieve kijk en een gebrek aan zelfexpressie op het moment van creëren. Innovatie op het gebied van schoeiseltechnologie wordt bijvoorbeeld beschouwd als mechanische doping in plaats van een volgende stap op onze menselijke capaciteiten. Waarom zou je geen race starten voor het ontwerpen van de best verbeterde performance sneaker? Hoe zal dat eruit zien en hoe kan het helpen onze menselijke vermogens te verbeteren? Vrij en hands-on experimenteren kan de katalysator zijn van ideeën die nieuwe drempels en vaardigheden uitdagen en exploiteren van wat ooit ondenkbaar leek. De lat hoger leggen en een nieuwe uitdaging creëren voor nieuwe ideeën.

De achtervolging

Groep B is gebaseerd op het idee dat innovatie ontstaat zonder regels en beperkingen. Wat als een schoen deze rol op zich zou kunnen nemen? Het zou een manier kunnen worden om te herpositioneren hoe we denken over onze fysieke vermogens en wat we kunnen verwachten van het ontwerpen van schoenen, evenals een hulpmiddel voor onszelf.
uitdrukking. Geschorst van de conventies van wat een sneaker moet zijn met behoud van zijn essentie. Een handgemaakt idee uit passie voor schoenen, autocultuur en sciencefiction, dat met professionele ontwikkeling de deur kan openen voor een spannende toekomst. Een toekomst waarin creatieve expressie innovatie stimuleert en de mensheid helpt haar grenzen te overstijgen.

GROUP_B Salto Sneaker

GROUP_B Luppolo sneaker