Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

No Space For Waste

Een ode aan circulair design met producten die zijn ontworpen om hun impact op het milieu te minimaliseren of die zijn gemaakt met afval.

No Space For Waste during Milan Design Week — © Mauro Serra

Designers nemen hun verantwoordelijkheid en creëren producten van afval of ontwerpen producten met een minimale impact op het milieu. Op de tentoonstelling No Space For Waste laat Isola tijdens Dutch Design Week verschillende good practices zien in Schellens Fabriek, een ode aan circulair design!

No Space for Waste

De tentoonstelling No Space for Waste is een showcase van functionele designstukken gemaakt uit afgedankte producten en ongebruikt afval, met als doel de impact op het milieu te minimaliseren.

De deelnemende ontwerpers zijn bereid hun verantwoordelijkheid te nemen en een productieproces te veranderen dat niet langer kan worden ondersteund, waardoor het onderwerp steeds meer onder de aandacht komt.

Blijf ons volgen om alle projecten van de tentoonstelling te ontdekken!

Deelnemers

Byron Clark, Fiction Factory, Gregoire Borach, Hidde Tuinte, Jonathan Bocca
Kunst-S, Macarena Torres, Mesure, Michela Panizza, Paolo Conte Design, Studio Billie van Katwijk, Studio LEESUN, Studio LoopLoop, Studio Vera Nooijen, U-ak, Varun E S, WasteCraft, Zuzanna Skurka.

Over Isola

Isola is 's werelds eerste digitale platform dat zichtbaarheid biedt aan opkomende ontwerpers en onafhankelijke ontwerpstudio's over de hele wereld, gericht op innovatie, duurzaamheid en biomaterialen.

Onze fysieke exposities vinden twee keer per jaar plaats, tijdens Milan Design Week en Dutch Design Week Eindhoven, met honderden exposanten voor duizenden bezoekers.