Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

New Order of Fashion Presents...

A planet positive ode to the creative super powers of fashion making

Brooke Druen - Amanita Obscura — © Chloé Polkinghorne

Laat je verrassen door de prikkelende designs van 's werelds meest veelbelovende ontwerptalenten die door duurzaam materiaalgebruik, vakmanschap en hun bijzondere creatieve visie laten zien hoe een duurzame mode toekomst eruit kan zien. Let’s make fashion great again!

Let’s make fashion great again!

New Order of Fashion (NOoF) presenteert de meest vooruitstrevende modetalenten van over de hele wereld. Ze hebben één gezamenlijk doel: een duurzame modetoekomst!

Het New Order of Fashion LAB is het podium voor een sensationele tentoonstelling, waarin drie speerpunten van de NOoF-beweging worden verenigd.

New Order of Fashion 2022 presenteert een nieuwe generatie pas afgestudeerden in opkomst. De groepsshow - genaamd Truth Seekers - plaatst realiteit onder de loep. In een zoektocht naar betekenis en transparantie ontrafelen de deelnemers onze momenteel gefragmenteerde wereld. Laat je verwonderen, deze mode-pioniers zullen je kijk op de werkelijkheid voor altijd veranderen!

The Green Wash Shop biedt in samenwerking met design studio Hurra PangPang de bezoekers van Dutch Design Week een interactieve, duurzame winkelervaring; bestaande kledingstukken worden samengevoegd en herontworpen tot nieuwe spannende pronkstukken.

Tenslotte; New Order of Fashion presenteert de nieuwste materiaal- en artistieke onderzoeken van haar talenten in het LAB. Laat je verrassen door de innovatieve en duurzame oplossingen waarmee onze talenten de weg vrijmaken voor een nieuwe modetoekomst.

Over New Order of Fashion

New Order of Fashion is hét internationale platform dat visionair modeontwerptalent in staat stelt om de transitie naar een duurzame mode toekomst voor mens en planeet te versnellen. Met vernieuwende, creatieve alternatieven, onderzoek en interdisciplinaire samenwerking illustreert New Order of Fashion duurzame oplossingen en handelingsperspectief op het snijvlak van innovatie en creatie. Het is tijd voor een New Order of Fashion.

Brooke Druen - Amanita Obscura — © Chloé Polkinghorne

Dylan Eno - To Die for — © Dylan Eno / Mymirage.eu

Tatjana Haupt - The Power of my Hands — © Andrew Gilbert

Yaz XL - Hot Air

Partners
Strijp-S area, NOoF Lab, Torenallee 22-06 , Map No. B12
Map wordt geladen...
Toiletten aanwezig