Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) ClipHut wood construction system

Een houtbouwsysteem voor speels en duurzaam wonen!

Dit project was onderdeel van DDW 2022
ClipHut Studio — © ClipHut

Van meubels en scheidingswanden tot mini-huizen: ClipHut demonstreert met zijn intelligente houtbouwsysteem een toekomstgerichte, duurzame en milieuvriendelijke vorm van bouwen. Het systeem met zijn houten clipverbinding maakt constructies mogelijk zonder schroeven of lijm.

ClipHut is een slim houtbouwsysteem voor meubels en lichtgewicht woningen.

De combinatie van geavanceerde technologie en ons houten clipsysteem is waar het bij ClipHut om draait. Ons houten bouwsysteem kenmerkt zich door een clipmechanisme, dat zeer eenvoudig en vooral zonder schroeven of lijm in elkaar geschoven kan worden. Dit vereenvoudigt de montage en demontage van ons systeem en maakt het zeer duurzaam door het gebruik van alleen maar hout. Bovendien stelt dit onze klanten in staat ons product in de toekomst aan nieuwe omstandigheden aan te passen. Onze webtool vult dit proces aan door gebruikers de mogelijkheid te bieden onze producten aan te passen aan hun woonsituatie.
Met ClipHut bieden we een verscheidenheid aan producten en willen we een nieuw soort transparantie creëren in het ontwerp en de realisatie van gebouwen en meubels, bedoeld om de waardering en betekenis van producten te herstellen en zo met name de duurzaamheid te versterken. Al onze producten kunnen worden gedemonteerd en op een andere manier weer worden hergebruikt. ClipHut is een houten bouwsysteem voor een speelse en duurzame woonbeleving.

ClipHut Retreat — © ClipHut

ClipHut Pavilion — © ClipHut

ClipHut Partition Wall — © ClipHut

ClipHut Furniture Set