Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

De Design Shop

Not your regular design store. Een pop-up presentatie van unieke producten direct van ontwerpers, makers en uitgevers.

De Design Shop at Fuutlaan spoor K, 2021 — © Photography by Sanne Kaal

De Design Shop is een terugkerende pop-up shop tijdens Dutch Design Week, waar jaarlijks een prachtige collectie producten van jonge, innoverende ontwerpers wordt gepresenteerd. De design store focust zich op het exposeren en verkopen van de meest prachtige, unieke en inspirerende producten.

De Design Shop: not your regular design store

Door tijdens Dutch Design Week de deuren van De Design Shop voor 9 dagen te openen, bieden we ontwerpers, makers en uitgevers een plek om hun werk te presenteren en verkopen aan het grote publiek. Waar de verkoop van producten vaak een grote rol speelt in de groei van een ontwerper, willen wij een platform bieden waar deze producten niet alleen zichtbaar zijn, maar ook verkocht mogen worden.

De Design Shop tijdens Dutch Design Week

Dit concept wordt al enkele jaren gevormd naar een prachtige collectie designproducten, gepresenteerd tijdens Dutch Design Week. In 2021 presenteerden wij De Design Shop op twee prachtige locaties; Fuutlaan, spoor K & het Centraal Station van Eindhoven. In 2019 was De Design Shop deel van Warehouse of Innovation, in het voormalige V&D pand in de binnenstad. De jaren hiervoor was de design store gevestigd op Sectie C, dé creatieve broedplaats in Tongelre.

Fysiek én digitaal

Dit jaar zijn we terug, grootser en mooier dan ooit. We verwelkomen je dit jaar niet alleen op twee fysieke plekken, maar lanceren daarnaast ook een online platform voor negen dagen lang.

De Design Shop, deel van locatie 'envisions', focust op design producten van unieke designers, makers en uitgevers welke elkaar zullen versterken in een gecureerde presentatie, waarin alles zichtbaar voor verkoop is. De Design Shop zal een plek zijn waar de nieuwsgierigheid van de bezoeker wordt gewekt en zij onder de indruk zullen zijn van de vorm waarin De Design Shop dit jaar terug is gekeerd naar Dutch Design Week.

Tijdens Dutch Design Week lanceren we naast beide fysieke stores een online pop-up platform. Voor enkel negen dagen lang zullen alle producten deel van De Design Shop én De Book Shop gepresenteerd en verkocht worden via dit online platform.

Wat dit betekent en welke vorm dit aanneemt? Kom een kijkje nemen en ontdek het tijdens Dutch Design Week 2022!

Over De Design Shop

De Design Shop is een jaarlijks terugkerende pop-up store in Eindhoven tijdens Dutch Design Week. We werken elk jaar toe naar een mooie, gecureerde ruimte gevuld met een gevarieerde collectie. Hiermee bieden we vernieuwende, inspirerende ontwerpers, makers en uitgevers een plek om hun werk te showcasen én verkopen aan het grote publiek.

De Design Shop at Fuutlaan spoor K, 2021 — © Photography by Sanne Kaal

De Design Shop at the Central Station,2021 — © Photography by Sanne Kaal

De Design Shop at Fuutlaan spoor K, 2021