Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Get Set Strijp T / Get Set Health

Maken, Creëren, Innoveren en Leren op Strijp-T.Innovaties en Designs die impact maken in het leven van mensen en in het bedrijfsleven.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Zorg Event 2021 in de Corridor @ Strijp-T — © Vegro en TechMatters

Innovaties en Designs welke op Strijp-T zijn ontwikkeld of een sterke relatie hebben met organisaties op Strijp-T worden getoond. Een must see voor tech en design lovers . Strijp-T is de gehele Dutch Design Week gratis geopend.

Op 24-10 en 25-10 van 10-13 uur staan er de nieuwste zorginnovaties.

Get Set Strijp T

Op Strijp-T worden de nieuwste Get Set innovaties van Strijp-T en gerelateerde bedrijven getoond. Bij deze enkele high lights: Sorama met hun verschillende sound innovaties om geluid zichtbaar te maken. Avular toont diverse high tech robots en drones. Evido showt visuals. 24 Uur in Bedrijf heeft spraakmakende talks. Rolie de rolstoelrobot rijdt rond. Robot Maatje ondersteunt mensen en wordt aangestuurd via een platform sensor-radar technologie. TechKicks toont een onderwijsconcept in drie werelden, digitaal, virtueel en fysiek. Fontys heeft een belevingsinstallatie ontwikkeld en geeft het effect van mensen van mensen op een gebouw weer. Designer Francine Meerveld laat je haar belevingsinstallatie De Trip in de basement ervaren. Gi-jeong Goo toont zijn omgevingsdesign. Karin Fischnaller heeft een ontwerp gemaakt om complexiteit van de navigatie op social media transparant te maken. Daarnaast zijn er nog meer designs en innovaties te zien.

Op maandag 24 okt en dinsdag 25 okt is op beide dagen het Get Set Health Event, er zijn TechTalks en de nieuwste innovaties voor Zorg worden getoond. Aanwezig zijn: Vegro, Z3DLab, Qwiek, LTT, VR InMotion, Propeaq, PlasmaCure, Rollz, e.a.