Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) LOOK AT ME

At second glance

Dit project was onderdeel van DDW 2022
At second glance

Iedereen kan werken, daar geloven wij in. Complexe thema’s als een overspannen arbeidsmarkt staat die overtuiging niet in de weg. Om iedereen daadwerkelijk te laten werken, moeten we weer naar elkaar leren kijken. Écht kijken. Wie ben jij? Wat drijft jou? LOOK AT ME: inspirerend én confronterend!

De 9 persona's

Terug naar START. Terug naar de essentie met als vertrekpunt een vraagstuk. Je wordt als bezoeker geconfronteerd met 9 persona's, 9 portretten zonder te weten wie zij zijn in het arbeidsproces. Je ziet ze, hoort hun verhaal. Welk gevoel krijg je hierbij? Heb je een oordeel of juist niet?

De verbinding

We nemen je mee in beeld en het gesproken woord. Je ziet en hoort onze kijk op de verhalen en hoe wij ze met elkaar verbinden. Vanuit intrinsieke motivatie luisteren, kijken en verbinden. We laten je nadenken en vanuit die inzichten herdefiniëren wie je op de arbeidsmarkt wil zijn en hoe dit om te zetten tot een kracht zowel voor de werkzoekende als voor de werkgever.

De Experience

En nu? Hoe kijk je, wat vraag je. Wat is er nodig. Wat bindt ons. Ben je geïnspireerd door onze visie en stap je uit de ruimte met een ander beeld op de arbeidsmarkt. En voel je de verantwoordelijkheid om hier iets mee te doen? Kunnen we naar een nieuwe omgangsnorm, waardoor de werving & selectie op een andere wijze kan worden ingericht. Kortom, kunnen we van taak naar mensgericht? Er is ruimte voor een gesprek.