Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Sustainable Dynamic Structures

Een modulair systeem op ware grootte - geïnspireerd door Lego, uitgevonden voor het leven. CORKBRICK vindt de manier waarop we omgaan met de natuur en

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Creating an extra room for short rental guests — © Corkbrick Europe

CORKBRICK staat voor veelzijdigheid, flexibiliteit en comfort. Hiermee kunt u de mogelijkheden van configuraties verkennen voor een praktisch gebruik dat gemakkelijk kan worden omgezet in een andere. De zeven 'brocks' monteren en demonteren gewoon met je blote handen.

Thuis toepassingen

CORKBRICK stelt ons allemaal in staat om muren of meubels te bouwen, binnen of buiten - zonder gereedschap, geen schroeven en geen lijm. Het is gemakkelijk te gebruiken, leuk en eenvoudig te veranderen, wanneer uw behoeften of stemming dat doet. Ideaal voor woondecoratie, wandinrichting, moderne woonkamers, renovatie en aanpassing van de ruimte aan de behoefte van het moment.

Corkbrick-toepassingen voor commerciële en openbare ruimtes

CORKBRICK is geboren uit de natuur. Het is gezond, dynamisch, flexibel, leuk en perfect voor creatief kantoorinterieurontwerp, moderne werkruimte, co-werkruimteontwerp, hotels, luchthavens, musea en andere openbare ruimtes.

De grote waarde van CORKBRICK-oplossingen is afhankelijk van de mogelijk om uw ruimte geschikt te maken voor verschillende momenten. Deze unieke eigenschap maakt CORKBRICK-oplossingen zeer ECOnomisch en efficiënt - u kunt dezelfde set meerdere keren gebruiken om verschillende architecturen te bouwen. Niets wordt verspild. Slim en duurzaam!

Geef je creativiteit een boost!

Met Corkbrick kun je in enkele minuten een muur, een boekenkast of een bed bouwen... je fantasie is de enige beperking!

Voor het eerst in de geschiedenis kan een object meerdere persoonlijkheden hebben. Er is geen vergelijkbare oplossing op de markt. Allemaal met je blote handen, met zeer lichte componenten, het kan worden gehanteerd door elke persoon van 8 tot 88 jaar oud!...

Bovendien maken we gebruik van videogametechnologie om Corkbrick Play te creëren. "CORKBRICK PLAY" wordt een digitale bouwsteengame met een elegant verhaal erachter (een draai aan het Robinson Crusoe-verhaal, dat duurzaamheid, vindingrijkheid en menselijkheid symboliseert), maar met één groot verschil: de spelers kunnen alles bouwen wat ze maar willen. maken in het digitale spel in de echte wereld - en profiteren van hun innovaties!

Voor het eerst in de geschiedenis zal een videogame het plezier van spelen en ontdekken combineren met het ontwikkelen van bruikbare en duurzame oplossingen om woonruimtes te verbeteren.


Onze wereld heeft vrede, samenwerking, creativiteit en plezier nodig. We gamificeren al deze kernwaarden om echte ECOnomy te versterken.

Play video
Play video

A modern loft built with Corkbrick — © Corkbrick Europe

Easy to setup Corkbrick stairs — © Corkbrick Europe

Dynamic Art Gallery with Corkbrick — © Corkbrick Europe

Kids adaptable room with Corkbrick