Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

Moods en Aptum presenteren: ‘Parade’.

MOODS x APTUM

Moods — © Moods

MOODS heeft de krachten gebundeld met APTUM om samen nieuw werk te creëren en te presenteren. Het doel van deze samenwerking is om de verbeelding te prikkelen, creativiteit te laten stromen en bezoekers te verrassen.

Moods en Aptum presenteren: ‘Parade’

Licht gekleurde lijnen met ogenschijnlijk statische vlakken herbergen verlichte vormen. Bescheiden komt strijklicht de ruimte binnen alsof er een luik naar een andere wereld open gaat.
Subtiel wordt de nieuwsgierigheid van de kijker gewekt. 

Tegels en licht, een onwaarschijnlijke combinatie? Misschien. Maar wat Aptum en Moods verbindt is het hoge niveau van maatwerk voor (interieur) architecten, liefde voor patronen, belijning en kleur. Parade komt in alle maten, kan toegepast worden op elk vlak, met alle verschillende soorten tegels. Leef je uit! 


Over Moods-Concepts

Met Moods willen we onze klanten graag inspireren en ondersteunen in hun zoektocht naar de mooiste keramische materialen. Zo kunnen zij hun ideeën en concepten tot leven laten komen met de meest innovatieve en opwindende wand- en vloeroppervlakken. Hiervoor selecteren we dagelijks de mooiste tegels, platen en mozaïeken van over de hele wereld.
Centre area, Kazerne – Home of Design, Paradijslaan 2-8 , Map No. E7
Map wordt geladen...
Wifi beschikbaar
Toiletten aanwezig