Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

How can we make tourism more sustainable?

Eindhoven is de laatste jaren gegroeid als citytrip-bestemming. Maar hoe verbeteren we de balans tussen de economische, sociale en ecologische impact?

Volta Galvani — © Nick Bookelaar

Door middel van een interactieve installatie onderzoekt Eindhoven365 het concept van een duurzame citytrip in samenwerking met bezoekers van Dutch Design Week.

Participeer en ga het gesprek aan

Eindhoven is de laatste jaren gegroeid als citytrip-bestemming. Maar hoe verbeteren we de balans tussen de economische, sociale en ecologische impact? Tijdens Dutch Design Week onderzoekt Eindhoven365, in samenwerking met bezoekers, de duurzame citytrip door middel van een interactieve installatie.

Aan de hand van verschillende dilemma's bevragen we de visie van de bezoeker over een duurzame citytrip in Eindhoven. Aan iedere keuze hangt een gewicht: hierdoor krijgen we meer inzicht in het reisgedrag van de bezoeker en ontstaat er ruimte voor gesprek. Doe mee aan ons onderzoek en maak deel uit van de duurzame toekomst van citytrips.

Over Eindhoven365

Wij zijn Eindhoven365, de formele citymarketingorganisatie
van Eindhoven. Sinds onze oprichting in 2011 is de stad
dankzij de energie van velen onmiskenbaar veranderd.
Eindhoven is grootser geworden, internationaler, en verrijkt
met nieuwe bewoners, hotspots en evenementen. En wij zijn
als Eindhoven365 meegegroeid. In onze strategie pleiten wij ervoor om een moonshot 2030 voor Eindhoven te benoemen dat mens en vernieuwing meer met elkaar in balans brengt: De meest innovatieve menselijke stad.

Strijp-S Leidingstraat — © Max Kneefel

Green city — © Nadia ten Wolde

Partners
Strijp-S area, Yksi Expo, Torenallee 22-04 , Map No. B13
Map wordt geladen...
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig