Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) The MiNiMONO Project

Multifunctioneel meubilair voor het hele gezin gemaakt van gerecycled HDPE

Dit project was onderdeel van DDW 2022
The MiNiMONO Family — © Anne Deppe

Wij maken duurzame alledaagse voorwerpen voor gezinnen die de verbeelding en creativiteit uitdagen volgens het principe van circulariteit voor een regeneratieve toekomst.

Onze meubels zijn flat pack, monomateriaal en ons productieproces is bijna afvalneutraal.

Soms heb je maar twee stappen nodig om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken

Onze ontwerpen kunnen verschillende doelen hebben, afhankelijk van de gebruiker: een krukje kan ook een plantenstandaard zijn, of een bijzettafeltje, en zich dus aanpassen aan verschillende leeftijdsgroepen. Het zijn meubels voor kinderen die volwassenen zo geweldig vinden dat ze ze willen blijven gebruiken!

Alle stukken zijn flat-pack, mono-materiaal en zeer eenvoudig te monteren, ze zijn geschikt voor binnen en buiten en kunnen met bijna alles worden schoongemaakt. Ze zijn gemaakt van gerecycled HDPE en zijn bedoeld om een leven lang mee te gaan, maar kunnen ook 100% worden gerecycled of naar ons worden teruggestuurd voor hergebruik.

Ons bedrijfsmodel is gebaseerd op vijf principes: circular design, duurzaam materiaal, bewuste productie, geoptimaliseerde distributie en praktisch gebruik; die wij in een systemische benadering toepassen in het hele besluitvormings- en creatieve proces.

Play video

M3N1 deconstructed — © Anne Deppe

M1 Family confetti — © Anne Deppe

S jumping over the M4N1 in camouflage — © Briony Ridley

There is a MINIMONO for everyone