Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '22

Wobby Club TV Special - To Riso or Not 2022

Livestream online vanuit Make Eindhoven over To-Riso-Or-Not: donderdag 27 oktober, aanvang 18:30. Livestream: https://www.youtube.com/watch?v=cDxSi0Jg

To-Riso-Or-Not — © Wobby.club

Een Wobby Club TV special met publiek, wordt live gestreamd vanaf Make Eindhoven (in het Engels). De special geeft achtergrondinformatie over To-Riso-Or-Not met en over de makers en is een verslag van de afgelopen periode. Herman van den Muijsenberg is de moderator.

To Riso or Not is een initiatief van Wobby.club en Make Eindhoven.

Elk jaar krijgen zes getalenteerde illustratoren en beeldend kunstenaars de kans om te experimenteren met de faciliteiten van Make Eindhoven en Wobby's eigen risoprinter.

Dit jaar waren Radek Górniak, Mizuki Kimura, Jiaojiao Li, Kasper van Moll, Carlyn Westerink en Fynn van der Ziel geselecteerd voor de To Riso or Not werkweken. (10-21 oktober) Onder het toeziend oog van Koen Taselaar experimenteerden zij met grafische technieken en de risoprinter.

Over Make Eindhoven i.s.m. Wobby.Club

Wij zijn Make Eindhoven. Drie werkplaatsen onder één dak in het centrum van Eindhoven. Een vrijplaats voor creatieve en artistieke makers die de mogelijkheden van materiaal en techniek willen verkennen. Een plek om te experimenteren, innoveren, creëren en stimuleren; om kennis te delen.