Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) International School Eindhoven Prototypes exhibition

Studenten van de International School Eindhoven presenteren hun conceptuele of doorontwikkelde prototypes om feedback van bezoekers te genereren.

Dit project was onderdeel van DDW 2022

Als deel van hun lesprogramma Design hebben studenten de context en achtergrond van een zelfgekozen probleem onderzocht en hebben zij een concept model of een werkend prototype ontwikkeld, dat moet dienen als potentiële oplossing. Feedback van bezoekers dient om het designproces verder te voeden.

International School Eindhoven Prototypes exhibition

De examenstudenten van ISE volgen het IB-programma. Als deel van hun lesprogramma Design hebben studenten de context en achtergrond van een zelfgekozen probleem onderzocht en hebben zij een concept model of een werkend prototype ontwikkeld, dat moet dienen als potentiële oplossing. Feedback van bezoekers dient om het designproces verder te voeden.

Waar mogelijk passen zij duurzame benaderingen toe, zoals de Datschefski principes, Design for Environment, -for Disassembly, -for Manufacture, Prevention and precaution principle en design richtlijnen van het UN Environment Programme (UNEP).