Zoeken

Sluit zoeken
Embassy of Inclusive Society

(Archief) Waar culturen elkaar ontmoeten

Dit project was onderdeel van DDW 2022

De Voorkamer in Utrecht is een plaats om andere culturen te ontmoeten: een veilige plek om erbij te horen en nieuwe ervaringen op te doen.

Waar culturen elkaar ontmoeten

"De Voorkamer in Utrecht is een plaats om andere culturen te ontmoeten: een veilige plek om erbij te horen en nieuwe ervaringen op te doen. Door de creativiteit en het talent van onze diverse gemeenschap te stimuleren, creƫren we een gezamenlijke ruimte die mensen met uiteenlopende achtergronden verbindt.

Hier presenteren we een stukje van De Voorkamer: twee met hout ingelegde tafels waar de gemeenschap elke dag rond samenkomt en gedachten en ideeƫn uitwisselt. Met deze tafels sturen we de ziel en de verhalen van De Voorkamer naar Eindhoven.

De tafels maken deel uit van een serie van vijf die werd ontworpen door Pim van der Mijl, Sapin Makengele, Maher Sobhea, Alaa Khweis en Shurooq Al-Qasemi. Tijdens cocreatieworkshops werden persoonlijke verhalen en herinneringen verzameld en vormgegeven in patronen die werden ingelegd in de tafels. De beeldtaal van de tafels nodigt uit tot interactie en het delen van persoonlijke verhalen.Ā Ā Ā Ā 

Andere deelnemers

Embassy of Inclusive Society

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Embassy of Inclusive Society