Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Biophilic Design

Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreƫerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Small impression - secret

Bij een bezoek aan ons leert u op een leuke manier alles over het Biophilic Design concept, kunt u relaxen in onze jungle room, een foto maken in onze fotobooth, schommelen met uitzicht op Strijp-S en deelnemen aan diverse events! (vol=vol) Aanmelden kan via de Be-Max website.

Biophilic Design

Biophilic Design is een ontwerpvisie waarbij omgevingen worden gecreƫerd die inspelen op de menselijke behoefte aan de natuur. Middels Biophilic Design wordt o.a. het stressniveau verlaagd en de productiviteit en creativiteit verhoogd!

Het concept is onderbouwd vanuit honderden studies en omvat veel meer dan het toevoegen van een aantal planten en de kleur groen. Ervaar het concept bij ons in de showroom, waar water en vuur samenkomen!

Locatie: Donna

Wij zijn gevestigd in het nieuwe en architectonische pand Donna op Strijp-S. De grote ramen en de indelingen van de diverse verdiepingen, waardoor je in het midden van de ruimte een aantal verdiepingen naar beneden kunt kijken, is al een ervaring op zich.

Ook zijn alle workspace areaā€™s van Donna volledig ingericht volgens het Biophilic Design Concept.

Events

Biophilic Design training:
Bij Biophilic Design staat de verbinding tussen mens en natuur centraal in het ontwerpen van ruimtes. Experts nemen u mee in de voordelen van het concept (stress verlagend, productiviteit en creativiteit verhogend) en aan het einde van de training weet u hoe u dit moet toepassen in een ruimte. Ontdek het geheim van Biophilic Design!

Donna concept lezing:
Donna is het nieuwe pand op het creatieve Strijp-s. Een plek waarbij buiten naar binnen is gehaald en wonen en werken samenkomen. INinterieurs mocht de workspaces (5 verdiepingen!) inrichten en dit hebben zij gedaan aan de hand van het Biophilic Design concept. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken en hoe het Biophilic Design concept hier is toegepast? Kom en luister naar deze inspirerende lezing!

Rondleiding Donna met de interieurarchitect:
Op twee data is INinterieurs, de interieurarchitecten van Donna, aanwezig op locatie om u persoonlijk mee te nemen door hun ontwerpvisie. U krijgt een tour door het gebouw (waaronder de twee oases!) en u hoort direct hun verhaal achter het interieurontwerp van Donna. Dit wilt u niet missen!

Aanmelden kan via de Be-Max website (vol=vol).

Play video
Logo Be-Max
Visitor mode