Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) DRIVE 2023

DESIGN RESEARCH & INNOVATION FESTIVAL

Dit project was onderdeel van DDW 2023

DRIVE is terug! Van 23 tot en met 27 oktober strijken we opnieuw neer in de Effenaar (Eindhoven) voor inspirerende talks (DRIVE Live) en gave werksessies (DRIVE Works) tijdens de Dutch Design Week. We brengen je ook dit jaar inspirerende voorbeelden van kennis en innovatie in en voor de creatieve in

THEMA'S

Net als andere jaren staat er iedere DRIVE dag een groot maatschappelijk thema centraal. Talks en werksessies staan in het teken van deze thema's. De laatste DRIVE dag (27 oktober) pakken we dit jaar een tikkeltje anders aan: we vieren dan een groot feest omdat DRIVE 10 jaar bestaat, en jij bent bij deze uitgenodigd!

- Systems & Societal Innovation / Hoe ontwerpen we voor een gezonde, bloeiende samenleving?
- Future Living Environments / Hoe ontwerp je een omgeving waarin we graag willen wonen, maar waarin ook ruimte bestaat voor bijv. een veerkrachtige natuur?
- Designing the Circular Economy / Hoe zorgen we wereldwijd voor een meer zorgzame relatie met onze producten en materialen?
- Digital Society / Hoe gaan we om met het borgen van publieke waarden zoals inclusiviteit bij het ontwerpen van het digitale domein?
- DRIVE 10 years / We vieren ons 10-jarig jubileum met o.a. matchmaking sessies en een groot feest.

Ontdek onze sprekers op onze website: www.drivefestival.nl

JOIN US

Het is mogelijk om DRIVE 2023 digitaal bij te wonen. Je kijkt DRIVE Live dagelijks van 10.30 - 11.30 uur middels de livestream. Wil je de link(s) naar deze livestream(s) één week voor aanvang in je mailbox ontvangen? Dan meld jij jezelf aan via onderstaand formulier.

Voor meer informatie en inschrijfformulieren ga je naar www.drivefestival.nl

DRIVE 2022